تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۴۱
کد مطلب : ۳۳۰
جالب است ۰ +
مسوولان یکی از شهرهای مکزیک امیدوارند بتوانند از پلیکان‌های مهاجر به عنوان جاذبه گردشگری استفاده کنند.
مقایسه دو نگاه متفاوت در پتاتان مکزیک و سرخرود محموداباد
به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌ شهر «پتاتان» (Petatan) به طور فصلی میزبان هزاران پلیکان سفید آمریکایی است و حالا مسوولان این شهر امیدوارند بتوانند این گروه از پرندگان را به جاذبه گردشگری تبدیل و از این روش خسارت‌های ناشی از همه‌گیری کرونا را جبران کنند.
این شهر که در ایالت «میچوآکان» واقع شده میزبان پرندگانی است که به دنبال آب و هوای گرم به جنوب سفر می‌کنند.
ساکنان این شهر از حضور پلیکان‌هایی که گردشگرانی را از شهرهای اطراف جذب می‌کنند، استقبال می‌کنند. این گروه از گردشگران سبب رونق رستوران‌ها می‌شوند و برای تماشای پلیکان‌ها این منطقه را به مدت شش ماه به عنوان خانه خود انتخاب و از قایقران‌ها استفاده می‌کنند.
بسیاری از ساکنان این شهر به این نکته اشاره دارند که الگوی مهاجرتی این پلیکان‌ها مشابه الگوی مهاجرتی پروانه‌های شهریار است که در فاصله بین اکتبر تا آوریل صورت می‌گیرد.شهردار این شهر می‌گوید مسوولان این شهر تمایل دارند مهاجرت این پلیکان‌ها در حد مهاجرت پروانه‌های شهریار مورد توجه قرار بگیرد.
سمفونی قوهای فریادکش درسرخرود
نخستین دسته های قوهای مهاجر اواخرابان وارد تالاب سرخرود محمودآباد و ازباران فریدونکنار شدند.
تالاب‌های منطقه سرخرود و بویژه اراضی غرق آبی کشاورزی وزرامحله سرخرود امسال میزبان حدود پنج هزار قطعه از قوهای مهاجری خواهد بود که از آبان تا اسفندماه در این منطقه زمستان را می گذرانند.
همه ساله با افزایش سرما در شمال خزر و بخش‌هایی از سیبری، قوهای مهاجر از اواسط آبان ماه با جمعیت اندک مهاجرت به عرض‌های پایین جغرافیایی آغاز می‌کنند.
ورود پرندگان مهاجر به تالاب‌های مازندران بستگی به شرایط آب و هوایی دارد و جمعیت قوها از گونه‌های فریادکش،گنگ و کوچک هستند و عمده جمعیت قوهای فریادکش که در تالاب سرخرود محمودآباد و ازباران فریدونکنار فرود می‌آیند.
جمعیت اصلی قوها از اواسط آذر ماه وارد تالاب‌های استان شده و با افزایش تدریجی دما از اواخر بهمن ماه بعد از سه ماه زمستان گذرانی مهاجرت به مناطق سیبری را آغاز می‌کنند.
جمعیت قوها در سال‌های گذشته متفاوت بوده حتی گاهی تا ۱۲ هزار بال قو هم وارد تالاب قوها شدند.از این فرصت طلایی تاکنون درمعادلات گردشگری شمال هیچ بهره ای برده نشده است.
صحنه هایی کم نظیرکه کمتر نقطه ای از دنیا می توان شاهد بود.

  http://asremizban.com/vdcjfyetzuqet.sfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما